Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Απο την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 το συνεργατικό καφενειο Ορτακιά είναι μέλος του δικτύου ανταλλαγών Ηρακλείου.
Ετσι όποιο μελος του δικτύου επιθυμεί θα μπορεί να πληρώνει το 50% της αξίας των προιοντων που καταναλώνει σε μονάδες του δικτύου και το υπόλοιπο 50% σε ευρώ. Δυστυχώς προς το παρον δεν μπορούμε να ανταλλασουμε στο 100% της αξίας των προιοντων επειδή τα λειτουργικά μας εξοδα αλλα και μέρος των προμηθειών μας πληρώνονται ακόμα σε ευρώ.
Επίσης θα γίνονται δεκτές και απευθειας ανταλλαγές ειτε σε προιοντα ειτε σε υπηρεσίες ειτε σε εργασία εξω απο το πλαίσιο του δικτύου ανταλλαγών.
Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε ενα βήμα ώστε να μπόρει οποιος επιθυμει να καλύψει τις ανάγκες του να μπορέι να το κάνει με τα μέσα που διαθέτει είτε αυτά ειναι χρήμα είτε είναι προιόντα είται ειναι χρόνος.

Στοχος μας είναι η δημουργία μιας ανοικτής κοινότητας μεσα στην οποία οποιος επιθυμει θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του ανεξάρτητα αν διαθέτει χρηματα η οχι.
Ειμαστε διαθέσιμοι να συνεργαστούμε σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε με ομάδες είτε με με άτομα μεσα  στο πλαίσιο της ανοικτότητας, της προσφοράς,του μοιράσματος και της ανταλλαγής.

Η ομάδα διαχειρισης του συνεργατικού καφενείου Ορτακιά

Advertisements